Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، صحبت با نابینایان حس و حال خاص خود را دارد، از دغدغه‌ها و مطالبه‌هایشان که روز به روز بیشتر می‌شود و کسی به آنها پاسخی مناسب نمی‌دهد، از امیدهایشان که با تمام مشکلات مختلف همچنان زنده است و از توانمندی‌ها و کارهای منحصر به فردشان که آدمی را در حیرت و شگفتی فرو می برد اما همواره کمتر مورد توجه قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمده مطالباتی که نابینایان قزوینی دارند شامل مناسب سازی معابر و پیاده روها و ایجاد قابلیت های لازم برای دریافت انواع خدمات همچون شهروندان عادی جامعه و همچنین اشتغال است، خواسته‌های به حقی که با وجود بارها مطرح شدن و قول‌های دست اندرکاران برای حل‌شان، هنوز بخش زیادی از آنها جامه عمل پوشانده نشده است.

مناسب‌سازی معابر، اشتغال و ازدواج مشکلات سه گانه نابینایان 

حسین شیخ پور، کارشناس بینایی سنجی در قزوین با اشاره به مهم‌ترین چالش‌های نابینایان گفت: امروز مناسب‌سازی معابر شهری به عنوان مهم ترین چالش نابینایان در سطح استان قزوین تبدیل شده و با وجود اینکه برخی اقدامات انجام شده در این زمینه اما این اقدامات کافی و مدیریت شده نیست. نحوه رانندگی برخی از افراد، حضور عده ای از دوچرخه سواران و موتور سواران در پیاده‌روها، چیدن برخی از وسایل مغازه داران در پیاده‌روها هم دلایلی است که حضور در محافل عمومی را برای نابینایان سخت کرده و برخی از آنها را به ناچار خانه‌نشین کرده است.

وی افزود: اشتغال به عنوان چالش دوم نابینایان و کم بینایان به حساب می آید، چالشی که البته امروز برای جوانان دیگر هم وجود دارد ولی برای نابینایان مشکلات جدی تری را به وجود آورده چرا که فرصت‌های شغلی برای آنان سخت تر از افراد عادی گیر می آید. چالش سوم این افراد مربوط به ازدواج آنهاست و افراد به دلیل مشکلات ژنتیکی و مادرزادی با آنها به سختی ازدواج می کنند و این مهم مشکلاتی را برای این قشر به وجود آورده است.

شیخ‌پور ادامه داد: یکی از راه‌های موثر در زمینه کاهش مشکلات نابینایان فرهنگ سازی و آموزش مردم درباره نحوه تعامل با نابینایان و آشنایی با مهم‌ترین خواسته‌های آنان است که باید توسط رسانه‌ها و صدا و سیما این مهم به خوبی انجام شود. سازمان بهزیستی و دستگاه های دیگر خدمات مختلفی را به نابینایان ارایه می کنند ولی این خدمات کافی و جوابگوی این قشر نیستند و یکی از خدماتی که می‌تواند کمک ویژه‌ای به کم بینایان استان قزوین انجام دهد راه‌اندازی کلینیک‌هایی است که در شهرهای دیگر وجود دارد و می‌تواند کمک ویژه‌ای را به وسیله استفاده از فناوری‌های روز به توانبخشی افراد کم بینا داشته باشد.

تردد در امنیت کامل چالش مهمی برای نابینایان 

غلامعلی بخشی، رئیس هیئت مدیره موسسه نابینایان و کم بینایان استان قزوین نیز با اشاره به اقدامات این موسسه برای کمک به نابینایان و حمایت از این قشر، اظهار داشت: یکی از مهم ترین خدماتی که موسسه نابینایان و کم بینایان به این جامعه آماری می‌دهد کمک‌های تحصیلی به روش چاپ کتاب‌های بریل و جمع آوری بسته‌های شنوایی است. با این اقدامات حمایتی امروز شاهد این هستیم که حتی نابینایان مطلق استان هم هیچ تفاوتی با دانشجویان سالم ندارند و می‌توانند به راحتی به ادامه تحصیل بپردازند. وضعیت دشوار نابینایان را به درستی لمس می کنیم ولی خیلی از اوقات شرمنده آنها هستیم. نابینایان چالش‌های زیادی را در زندگی خود دارند که باید به تمامی آنها رسیدگی شود و در این زمینه دستگاه‌های اجرایی باید وظایف خود را به خوبی انجام دهند.

وی گفت: امروز مناسب‌سازی معابر اگرچه توسط شهرداری ها انجام می‌شود ولی خیلی از اوقات حتی پیمانکاران هم نسبت به اهمیت آن توجیه نیستند و پیاده‌روهای برجسته و مخصوص نابینایان به مسیرهای درستی منتهی نمی شود. تردد در امنیت کامل چالش مهمی برای نابینایان قزوینی به حساب می آید و اگر فرهنگ سازی و آموزش لازم برای مردم و نابینایان انجام شود حتی مردم هم نسبت به این موضوع حساس می شوند و دیگر مسئولان بهزیستی در خدمت رسانی به نابینایان تنها نمی مانند. 

کد خبر 557543 برچسب‌ها استان قزوین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان قزوین مناسب سازی معابر برای نابینایان استان قزوین کم بینایان مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۹۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ️ پایان آسفالت کانال‌های فیبر نوری در شهر کرمان
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان و معلولان تجهیز می شود
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان تجهیز می شود
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند